Upload jouw foto's

gebbe

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 09-09-2012

883

FOTO'S

 
Reacties: 4345
Favorieten: 35
Bekeken: 44800
Stemmen: 1729
 
Hoi. Ik ben Nelly. Vanaf najaar 2019 woonachtig in het mooie Friesland. Ik hou van honden; - tuinieren en fotograferen. Veel foto's gemaakt van mijn hond Joppe. Helaas is hij overleden dit jaar. Een ander hondenmaatje zit er even niet in. Gelukkig nu wel een poezendame erbij. Ook katten zijn leuk... Lees meer
  • Nikon D700
N 28-70, N 70-200, N macro 105,S 150-600
statief

gebbe

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 09-09-2012

Straatfotografie (63)

Met Koningsdag 2014 ben ik begonnen met straatfotografie. Maar hoe regel je toestemming?Dus wanneer u niet wilt dat u of uw kind hier staat:email straatfotografie2@gmail.com en ik verwijder de foto.

Rommeltjes ratjetoe (35)

Soms maak je een foto die je nergens kwijt kan.Voor rommeltjes in huis, maak je een rommellade.Dit wordt dus een rommeltjesalbum.Diversen kan ook, maar rommeltjes ratjetoe vind ik leuker klinken.

Zoomdagen (4)

Vandaag was mijn eerste Zoomdag. Kan maar zo zijn dat ik dat vaker ga doen.

Friesland (25)

De roots van mijn Joppe. En zelf ben ik ook dol op het weidse platteland. Genoeg te vinden in Friesland.

Namibië (40)

Namibië was mijn bestemming in september 2013.Het land Namibië staat vooral bekend om zijn prachtige natuur. Het bestaat grotendeels uit woestijnvlakte. Je vindt er ook de Namib-woestijn. Dit is de oudste woestijn ter wereld. Verder kent het land rotsformaties, de indrukwekkende Fish River Canyon en vele Nationale parken. Namibië heeft een lange kustrook met zandstrand, maar het land staat niet bekend als strandbestemming. De economie van het land draait grotendeels op de winning en export van diamanten. De bevolking daarentegen leeft grotendeels van de landbouw. Ongeveer 50% van de bevolking leeft onder de armoedegrens.Ik had al een tijdje daarvoor de Nikon D700 2h op de kop getikt. Toch bleef ik mij angstvallig vasthouden aan mijn veilige D90. Dat moest maar eens over zijn. Een greep uit de foto's die ik heb gemaakt zal ik hier plaatsen

Texel (58)

Texel is een prachtig eiland. Ik kom er graag.En daarom maar een speciaal mapje gemaakt voor Texelfoto's.

kinderen (21)

Kinderen kunnen zo lekker spontaan op een foto staan

Honden (101)

Ik ben dol op mijn honden. Joppe zal het meest hier op de kiek staan. Otsje woont niet meer hier.Mijn zoomnaam is zijn 2e naam.Maar ook andere honden kunnen mij bekoren.

Dieren (143)

Dieren zijn een dankbaar onderwerp om te fotograferen .

Macro en planten (199)

Soms moet je door de knieën om mooie dingen te zien.

Kreta (15)

In het najaar 2014 even van de zon genoten op Kreta, Griekenland.